Varaa jahdit Karilta

fasaanin metsästys

Fasaanijahti Maaselällä - unohtumaton elämys

fasaanijahti

Oman lintukoiran koulutus, yrityksen virkistys- tai työhyvinvointipäivä, kaveriporukka tai vaikka kennelin yhteistapaaminen! Me Maaselän Fasaanilla räätälöimme päivän juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Seisovan koiran koulutus kyyhkyillä tarjoaa mahdollisuuden useisiin toistoihin nopealla aikavälillä. Kyyhkyillä voidaan harjoittaa seisontakynnystä, avanssia, pysähtymistä riistan karkoittuessa ja muita tottelevaisuuteen, sekä kontrolliin liittyviä asioita. Kyyhkytreeni aikaa varatessa kannattaa jo hiukan avata oletko tulossa harjoittelemaan laajasti ja monipuolisesti jokaista osa-aluetta (nuoret koirat) vai ehkä jotain tiettyä yksittäistä riistatyön nyanssia. Näin me pystymme myös suunnittelemaan harjoituksia etukäteen treenin ajaksi ja se parantaa kokonaisuutta, niin koiran

Fasaani on monipuolinen treenilintu. Sillä voidaan treenata kokonaisvaltaisesti haukkuvat, seisovat ja ajavat lintukoirat pennusta aikuisiin yksilöihin. Tarhauksen mahdollisuuden ja monikäyttöisyyden takia fasaani on myös erittäin suosittu koirien koekäytössä. Maaselän fasaanin tilukset käsittävät ajankohdasta riippuen n.200ha metsää ja viljelyspeltoa. Näin ollen pystymme tarjoamaan monipuoliset maastot metsästykselle ja koirien kouluttamiselle. Meillä on vuosien työn tuloksena vahva fasaanien luonnonkanta ja lisäksi istutamme alueelle halutun määrän lisälintuja tilaajan toiveiden mukaisesti.

Fasaanin metsästys on jahtimuotona sosiaalinen tapahtuma, missä ei tarvitse ryömiä sammaleiden välissä äänettömästi kohti saalista. Mikä voisikaan olla ikimuistettavampi yrityksen virkistypäivä tai vaikkapa kaveriporukan lahja merkkipäivää juhlivalle intohimoiselle metsästysharrastajalle, kuin fasaanijahti omalla porukalla? Viedä metsästystä rakastava yhteistyökumppani viettämään jahtipäivää ja rentoutumaan. Makkaratulet kodalla ja illalla puulämmitteinen sauna. Se on elämys joka muistetaan loppuelämän ajan. Koiraakaan et välttämättä tarvitse. Me pystymme tarjoamaan seisovat koirat käyttöönne lisämaksusta. Voimassa oleva metsästyskortti ja aseenkantolupa riittää. 

Kennelpäivät ovat suosittuja tapahtumia kalenterissamme. Kerää kennelisi koiraharrastajat yhteen ja varaa treenipäivä, jossa voit kasvattajana opastaa ja tarjota neuvoja, sekä tietysti viettää hauskan päivän ystävien parissa. 

fasaanin metsästys
seisoja ja fasaani

Lisää aiheesta:

Käytämme evästeitä kävijäliikenteen seuraamiseen, sivuston käyttökokemuksen parantamiseen, sisällön personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Selaamalla tätä sivua hyväksyt evästeiden käytön.  Tietosuojaseloste Maaselän fasaani