Maaselän Fasaani

Hinnasto

Me Maaselällä tarjoamme täydelliset puitteet lintukoirasi kouluttamiseen, fasaanijahtiin ja elämysliikuntaan. Olipa sinulla sitten ensimmäinen lintukoira tai olet jo kokenut lajin konkari. Hinnat sis alv24%

Kyyhkytreenit

55€/h

Treenaa lintukoiraasi kirjekyyhkyjen avulla. Tällä harjoitusmetodilla saadaan nuorelle ja miksei jo pidemmällekin ehtineelle seisojalle useita hallittuja toistoja lyhyen ajan sisällä.

Ryhmät sopimuksen mukaan

Fasaanitreenit

100€

Seisovalle, karkoittavalle ja haukkuvalle lintukoiralle paras harjoitusmuoto, kun halutaan useita kontrolloituja tilanteita ja toistoja lyhyellä aikavälillä. Voidaan suunnitella ohjaajan toiveiden pohjalta.

3h sis. 2 lintua ja oppaan

Päiväjahdit

200€

Haluaisitko viettää koko päivän fasaanijahdissa joko yksin tai vaikka kaveri/työporukalla? Räätälöidään yhdessä tarpeisiisi sopiva unohtumaton jahtipäivä.

sis. 4 lintua *hinnat alkaen

Lisälinnut 30€/kpl

MAjoitus-palvelut

MAjoituspalvelut

Lahnasten kyläyhdistys tarjoaa edullista majoituspalvelua vieraillemme. Hinta on 20€/yö (ei määrärajoitusta) Lahnasten mäkipirtillä n.10km Maaselän Fasaanin tilalta os. Lahnastentie 386 Kiuruvesi. Majoitustilat sopivat erinomaisesti kaikenkokoisille ryhmille. Koirat ovat tietysti myös tervetulleita majoittumaan ilman lisämaksua.